"Р и М България" ЕООД
http://www.rdm.com
"Р и М България" ЕООД е част от швейцарската компания R&M AG - лидер в производството и дистрибуцията на пасивни компоненти, медни и оптични кабели за нуждите на WAN, MAN и LAN комуникационни мрежи. "Р и М България" ЕООД оперира на територията на България, Гърция, Турция, Сърбия, Македония и Кипър.

ИК ЗеСТ Прес
http://www.zest-press.com/
От 1999 година издателска къща ЗеСТ Прес предлага на българския пазар висококачествена преводна компютърна литература на издателства като O'Reilly, Pearson Education и други. В онлайн книжарница ЗеСТ Прес ще откриете книги за начинаещи и напреднали в сферата на информационните технологии, програмирането и уеб дизайна.

Microsoft Partner Network
https://partner.microsoft.com/
През април 2010 г. Фаст.Нет стана регистриран партньор на световния софтуерен гигант Майкрософт. Членуването на фирмата в Microsoft Partner Network отвори нови възможности за развитие и сътрудничество, както и достъп до най-новите софтуерни продукти на Майкрософт, наред с онлайн обучения, достъпни само за регистрирани партньори. Участието в тази програма на Майкрософт е своеобразно признание за нивото на професионализъм и иновативност, към което всеки в IT бранша се стреми.

ИКТ Клъстер
http://www.ictalent.org/
Български ИКТ Клъстер е организация на бизнеса, която работи в сектора на информационните и комуникационните технологии. Клъстерът е създаден през декември 2004 година, с цел стимулиране на равнопоставено и ефективно сътрудничество, обмен на информация, идеи и добри практики в бранша. Основен приоритет на организацията е използването на информационните и комуникационни технологии като двигател за икономически растеж и обществено развитие.

ZyXEL
http://www.zyxel.com
През декември 2009 г. Фаст.Нет е обявена за оторизиран Project Premium Partner на ZyXEL за България. Създадена през 1989 г. в Тайван, сега Zyxel е един от водещите производители на пълни комуникационни решения за доставчици на услуги, както и за корпоративни и крайни клиенти.

© 2000-2014 Fast.NET Ltd.